آیت الله صافی گلپایگانی از مراجع تقلید شیعیان، به مناسب فرارسیدن لیالی قدر، توصیه هایی در خصوص استفاده بیشتر و بهتر مومنین از این فرصت بی نظیر بیان کرد.
کارشناس علوم دینی و استاد حوزه عملیه قم، بیان کرد: مشترکاتی که در شب های قدر میان مذاهب اسلامی نظیر قرائت قرآن ، شهادت امیرالمومنین(ع) ، شب زنده داری و احیا و نماز و عبادت وجود دارد، سبب خواهد شدکه مسلمانان با نگاهی واحد مقدرات خود را رقم زنند.
کارشناس مذهبی و استاد حوزه علمیه قم، بیان کرد: امام زمان(عج) واسطه فیض آسمان و زمین است، مقدرات یکسال بندگان بر امام زمان(ع) در شب قدر بر ایشان عرضه می گردد؛ مصادف شدن شهادت امیرمومنان در این شب دلیل بر شرافت این شب عزیز است.
استاد دانشگاه و حوزه علمیه قم، بیان کرد: شناخت امیرالمومنین(ع) در شب قدر و مصادف شدن شهادت ایشان در این شب، منزلت امام را برای جامعه اسلامی روشن و تبیین می سازد.
استاد دانشگاه و حوزه علمیه قم، بیان کرد: نتیجه روزه داری در تقوا دیده شده است؛ تقوا محافظی برای انسان از سوی خداوند متعال است، آسیب های جسمی و روحی که انسان در طول زندگی با آن ممکن است مواجه شود با تقواپیشه کردن بیمه خواهد شد.
ویژه برنامه ای تحت عنوان «وحدت درشبهای قدر» به همت اتحادیه انجمنهای دانشجویان در اروپا با سخنرانی اساتید حوزوی و مداحی ذاکرین به مدت هفت شب در بستر فضای مجازی برگزار می شود.
عضو هیئتعلمی دانشگاه ادیان و مذاهب گفت: یکی از کارهایی که در شبهای قدر بسیار بر آن تاکید شده استغفار است زیرا خداوند به عملکرد گذشته ما نگاه کرده و بر اساس آن سرنوشت سال آینده ما را می نویسد بنابراین اگر پرونده سال گذشته ما از گناه پاک شود، مقدراتمان به خوبی نوشته میشود.
ویژه برنامه ای تحت عنوان «وحدت درشبهای قدر»به همت اتحادیه انجمنهای دانشجویان در اروپا با سخنرانی اساتید حوزوی و مداحی ذاکرین به مدت هفت شب در بستر فضای مجازی برگزار می شود.
استاد حوزه علمیه قم و کارشناس دینی، بیان کرد: پاداش ثواب و انجام امور مستحبی در این ماه عظیم خواهد بود، شرافت ماه رمضان و مکانت و وزانت ماه رمضان در این است که این ماه اضافه به نام الله شده است، روزه نیز در این ماه عظیم به احترام نزول قرآن و شب قدر فرض شده است.
مدرس حوزه علمیه خواهران اهل سنت خراسان رضوی تأکید کرد: روزه دانشگاه خودسازی است و ما در این دانشگاه اخلاص، صبر، وقت شناسی، طاعت و بخشش، هماهنگی و اتحاد عدل و مساوات و ایثار و از خودگذشتگی و همدردی با فقرا و مستمندان را می آموزیم.
استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم، بیان کرد: ماه رمضان را می توان ماه همبستگی و اخوت مثال زدنی در میان ماه های دیگر از آن نام برد، امت اسلام با همبستگی عظیم خود رنگ و بوی معنویت را در این ماه به بشریت عرضه می کنند.
فعال فرهنگی استان خراسان رضوی گفت: قرآن کتاب زندگی است و در آن ابعاد مختلفی مانند تاریخ، احکام، زندگی اقوام گذشته، پیامبران و...آمده و ماه رمضان فرصت مناسب برای خواندن تمام قرآن و تفکر و تدبر در معنای آن است.
مدرس حوزه علمیه خواهران اهل سنت خراسان رضوی اظهار داشت: امروز شاهد این هستیم که مسلمانان با وجود مذهب های مختلف نقاط مشترک فراوانی دارند آنها در هر سرزمین و کشوری که هستند دلهایشان به هم پیوند می خورد و در همین نقطه دست به دست هم داده تا بتوانند مشکلات را بسنجند وهمدلی و تقریب خود را به دور از قومیت و مذهب نشان دهند.
فعال فرهنگی استان خراسان جنوبی تأکید کرد: بانوان باید شناخت و باور کامل نسبت به ارزش های ماه مبارک رمضان داشته و در کنار مطالعه عمیق، توانایی تشریح آن را برای عزیزانش داشته باشند؛ از همه مهمتر آنکه خود فرد یک عمل گرا باشند.
مدرس حوزه علمیه خواهران استان خراسان شمالی گفت: مؤلفه های حفظ کرامت زن در سبک زندگی اسلامی منجر به عزت نفس و خودباوری در بانوان می شود؛ بنابراین نیمی از حفظ ارزشمندی و عزت نفس بانوان توسط خود آنها شکل می گیرد.